Руският посланик Анатолий Макаров е сред ВИП-гостите на новото семейство

...
 Руският посланик Анатолий Макаров е сред ВИП-гостите на новото семейство
Коментари Харесай

Кои са ВИП-гостите на сватбата на Волен и Деница

 Руският дипломат Анатолий Макаров е измежду ВИП-гостите на новото семейство Сидерови на градинската женитба в двора на Къщата с часовника на ул. " Московска ".
Руският дипломат, министри и депутати пристигнаха на празненството на двойката в ресторант " Къщата с часовника ". Именно тук двамата младоженци подписаха и цивилен брак.

Двамата размениха халките си в ресторанта пред гостите на купона, където дойдоха с ретро автомобил.



Да уважат новата брачна двойка на опашка с букети и дарове се подредиха политици, другари, деятели и депутати на " Атака ".



Почти всички от гостите пожелаваха на новото семейство да се усили с още деца и най-малко с едно момиченце. Такива пожелания насочиха и финансовият министър Владислав Горанов, и зам.-шефът на ПГ на Българска социалистическа партия за България Драгомир Стойнев, който им подари 100-годишна икона, и съдружният сътрудник Красимир Каракачанов.

" Волен има време да направи най-малко още едно дете ", сподели Горанов и призна, че доста се радва на двойката Волен и Деница. Министърът на туризма Николина Ангелкова добави Волен-младши да си има най-малко още едно братче и сестриче, а зам.-председателката на ЦИК Мария Мусорлиева пожела да си родят най-малко едно момиченце. Бившата депутатка на " Атака " Магдалена Ташева пък напряко заключи - близнаци.

Семейството да се усилва, пожела дясната ръка на Сидеров в " Атака " - Светлозар Лазаров.



На масата с посетители от ГЕРБ беше и някогашният министър на културата Вежди Рашидов, а агитката на Вътрешна македонска революционна организация, като съдружен сътрудник, беше повече от мощно показана, отпред с водача си Каракачанов и евродепута Ангел Джамбазки.



Сред именитите реализатори на градинската женитба глас извисиха Васил Петров и Михаил Белчев. Всички обаче се питаха къде се бавят още другият съдружен сътрудник Валери Симеонов и министър председателят Бойко Борисов, за които се очакваше мълчешком, че ще дойдат последни на купона.

Източник: Канал 3
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР